+381 (0) 65 36 70 320, prevodiocibg@gmail.com

Ćirilica latinica prevod, preslovljavanje ili konverzijaHoćete da ćirilicu pretvorite u latinicu? Lako i besplatno, samo jednim klikom, probajte odmah! U cilju pomoći našim klijentima, softverski alati mogu da uštede puno vremena i dodatnih resursa. Ovo je jedan automatizovani alat za prevođenje ili konverziju ćirilične verzije pisma u latinično i obrnuto. Ukoliko se radi o veoma važnom dokumentu za vaše poslovanje, savetujemo vam da dodatno angažujte lektora, jer tačan, pravilan i kvalitetno koncipiran dokument je dragocen u daljem radu. 

 Zašto raditi sa nama?

Konkretna cena

Konkretna cena

Treba prevesti članak, tehničko uputsvo ili pravni dokument? Slobodno zatražite procenu cene i estimaciju vremena. Ukažite nam poverenje i bićete prijatno iznenađeni odnosom kvaliteta i cene. Naš mejl je prevodiocibg@gmail.com.

Tačni rokovi

Tačni rokovi

U ovom poslu, jedan od najbitnijih parametara je i poštovanje vremenskih rokova. Pored kvaliteta, dajemo vrlo precizne estimacije, pa u situacijama kada su rokovi kratki, ubacujemo dodatne resurse ili ne prihvatamo posao. Iskustvo je pokazalo da je zadovoljan klijent jedini signal dugoročnog opstanka na tržištu ...

Kvalitet

Kvalitetna usluga

Kao vlasnik firme za SEO optimizaciju i internet marketing SeoExpert.rs, odlično znam koliko su višejezični sadržaji važni za moje klijente. Konkurencija na webu je sve jača, neprikosnovena je samo kvalitetna usluga, pa zato i imamo višegodišnju saradnju - Milan Todorović.