Cene prevoda na engleski, ruski, nemački i druge jezike


Naša prevodilačka agencija konstantno teži da vam pruži najkvalitetniji prevod za najkonkurentniju cenu na tržištu. To je ključni element naše misije.

U tom cilju, prilikom određivanja i formiranja cene prevoda, najbitniji faktori koji se uzimaju u obzir su:

•  Težina i oblast za koju se tekst prevodi
•  Broj strana teksta i broj ljudi angažovan na projektu (veći broj strana, niža cena prevoda)
•  Jezik na koji (i sa kog) se prevodi. Trenutno možemo ponuditi specijalizovane usluge prevoda za engleski, ruski, nemački, hrvatski, albanski, kineski, bugarski, italijanski, španski, portugalski, francuski i turski jezik.
•  Vremenski rok za isporuku prevedenog teksta.

Nakon procene svih ovih faktora, kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku (najkasnije 24h, a obično u istom danu sa konkretnom ponudom). Zatim biramo prevodioca koji najviše odgovara vašim potrebama. Ukoliko se radi o prevodu stručnog teksta, kontaktiraćemo i stručnog saradnika radi neophodnih konsultacija. Prevod će biti završen u dogovorenom roku.

Takođe, naše lektorske usluge su uključene u cenu.

Cena prevoda za engleski jezik po jednoj strani

Iako se ne može napraviti univerzalna formula za cenu prevoda, cenovnik naših usluga za engleski jezik možete pogledati u ovoj tabeli. Cene su formirane za jednu stranu teksta u Word formatu, font 11, otprilike 1800 karaktera:

  Književna dela, beletristika, novinarski članci

7-12 €

  E-mail (poslovni mejlovi, elektronska pošta)

8-12 €

  CV, propratna pisma

8-10 €

  Medicina, farmacija

8-12 €

  Pravni dokumenti

8-12 €

  Informacione tehnologije, elektronika, mašinstvo, građevina tj. tehnička dokumentacija

8-12 €

  Ekonomija i bankarski sektor, marketing

8-12 €

  Filmovi, crtani filmovi, video i audio materijal

8-12 €

  Web sadržaji

8-10 €

  Psihologija, sociologija

8-10 €

  Brošure, uputstva

8-10 €

  Simultani prevod

60 € po satu

  Konsekutivni prevod

60 € po satu

  Pisanje teksta po porudžbini

10-30 €

  SEO usluge. Ukoliko potražujete namenske tekstove za on ili off page seo optimizaciju ili link building možemo vam ponuditi cenu od 10 Eura po originalno sastavljnom članku po strani.

10 Eura po strani

 

* Kao što smo već napomenuli, gornje cene su koncipirane za prevode na količini od 1 strane. Sa većim brojem strana, cene su manje, a ako vaši materijali sadrže poveću količinu grafika, slika i netekstualnih sadržaja, najbolje je da pošaljete uzorak teksta da se dogovorimo.

Na usluzi 7 dana u nedelji (i vikendom) vaša prevodilačka agencija "Prevodioci Libra"!

Zašto raditi sa nama?

Konkretna cena

Konkretna cena

Treba prevesti članak, tehničko uputsvo ili pravni dokument? Slobodno zatražite procenu cene i estimaciju vremena. Ukažite nam poverenje i bićete prijatno iznenađeni odnosom kvaliteta i cene. Naš mejl je prevodiocibg@gmail.com.

Tačni rokovi

Tačni rokovi

U ovom poslu, jedan od najbitnijih parametara je i poštovanje vremenskih rokova. Pored kvaliteta, dajemo vrlo precizne estimacije, pa u situacijama kada su rokovi kratki, ubacujemo dodatne resurse ili ne prihvatamo posao. Iskustvo je pokazalo da je zadovoljan klijent jedini signal dugoročnog opstanka na tržištu ...

Kvalitet

Kvalitetna usluga

Kao vlasnik firme za SEO optimizaciju i internet marketing SeoExpert.rs, odlično znam koliko su višejezični sadržaji važni za moje klijente. Konkurencija na webu je sve jača, neprikosnovena je samo kvalitetna usluga, pa zato i imamo višegodišnju saradnju - Milan Todorović.