Prevod na španski, portugalski i katalonski jezik

Odnedavno smo u mogućnosti da ponudimo našim klijentima novu uslugu – prevod na španski, portugalski i katalonski jezik.

U našem timu je sada i Ana Lukić – Diplomirala je španski jezik i hispanske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Kao stipendistkinja Instituta Kamoeš završila je master studije iz prevođenja za portugalski i španski jezik na Filozofskom fakultetu u Portu (master teza: Transferencija kulturoloških referenci u titlovanju, primer titlovanja srpskog filma Underground na engleski i portugalski – odbranjena u decembru 2010).

Jedna je od osnivača Udruženja prijatelja luzofonije u okviru kojeg je oformila prevodilačku sekciju sa kojom je priredila zbirku poezije luzofone Afrike Ruke pune sunca.
Bavi se književnim prevođenjem i radi kao simultani i konsekutivni prevodilac za portugalski i španski jezik. Od oktobra 2011. radi kao profesor-saradnik za portugalski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu na kojem je otpočela i doktorske studije.

Ana Todorović Radetić

Objavila Ana Todorović-Radetić. Ana je vlasnica prevodilačke agencije Libra, Prevodioci.co.rs. Diplomirani je filolog za engleski jezik i književnost. Autorka je romana „Cvetovi agave“. Višegodišnje iskustvo na projektima prevođenja.
Na Twitter-u kao @Prevodioci.

Dodaj komentar

Zaštita: *

Kontakti

Za svaku dodatnu informaciju oko procene prevoda, roka i cene:

Prevodilačka agencija Libra

Telefon: 065 36 70 320

Mejl: prevodiocibg@gmail.com.

Preporuka za čitanje:

Sarađujmo uz našu email listu:

Prijava
Loading

Nastavimo druženje na Fejsbuku:

Da li smo opravdali vašu pažnju?

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.