Usluge prevođenja audio i video materijala

 

Prevod video materijala
Primer video materijala za prevođenje

Naše usluge prevođenja nisu vezane samo za pisani, već i za audio i video materijal. Naši eksperti prevode audio i video materijal tačno, na vreme i sa lakoćom.

Prevodimo: filmove, dokumentarce, reklame, izveštaje, telefonske razgovore, Power Point prezentacije, video klipove. Takođe, postoji mogućnost snimanja audio prevoda u studiju, ukoliko želite da vaš prevod ne bude u pisanoj, već u audio formi. Podrazumeva se da je kvalitet audio i video materijala na visokom nivou.

Nudimo usluge prevođenja, titlovanja i obrade materijala za TV, video i filmsku produkciju. U našem stručnom timu se nalaze stručnjaci koji su usko specijalizovani upravo za prevođenje i titlovanje filmova i serija, sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski. Nudimo i studijsko snimanje reklama.

Ono što nas izdvaja od ostalih su profesionalnost, organizovanost i preciznost uz vrlo povoljne i pristupačne cene. Veliko prevodilačko iskustvo i brzina u izvršavanju zadatih poslova su parametri koje smatramo prioritetnim kada su naše usluge u pitanju. Bilo da se radi o prevodu naučno-popularnog, dokumentarnog, političkog, informativnog, zabavnog, serijskog ili filmskog programa, naš tim će vam obezbediti kvalitet i pouzdanost prevoda.

Naš posao jeste da maksimalno izađemo u susret našim klijentima, te da im omogućimo da dobiju profesionalno urađen i kvalitetan prevod u najkraćem mogućem roku i po pristupačnim cenama!

 

Ana Todorović Radetić

Objavila Ana Todorović-Radetić. Ana je vlasnica prevodilačke agencije Libra, Prevodioci.co.rs. Diplomirani je filolog za engleski jezik i književnost. Višegodišnje iskustvo na projektima prevođenja.
Na Twitter-u kao @Prevodioci.

Dodaj komentar

Zaštita: *

Kontakti

Za svaku dodatnu informaciju oko procene prevoda, roka i cene:

Prevodilačka agencija Libra

Telefon: 065 36 70 320

Mejl: prevodiocibg@gmail.com.

Sarađujmo uz našu email listu:

Prijava
Loading

Nastavimo druženje na Fejsbuku:

Da li smo opravdali vašu pažnju?

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.